Toont alle 2 resultaten

Sorteren op:
Aanbevolen

Sony A7III Ilce-7M3 met 47434 clicks

Staat:
Prijs:
1.299,00 incl. 0% BTW

Sony A7R III Ilce-7RM3 met 11740 clicks

Staat:
Prijs:
1.799,00 incl. 0% BTW

Sony objectieven

Ben je op zoek naar een tweedehands Sony camera of lens?

Fotoccasion heeft een snel wisselend maar breed assortiment camera’s en lenzen van Sony tegen zéér scherpe prijzen! Of je nu op zoek bent naar een Sony instapmodel camera of juist een professionele systeemcamera of objectief… je vindt hem bij Fotoccasion.nl!

Sony in een notendop

Het Japanse bedrijf Sony is een zeer bekend merk. Naast camera’s produceren ze andere elektronica zoals tablets, smartwatches en telefoons. Op de cameramarkt was Sony niet zo bekend. In 2005 bedroeg het aandeel slechts 9%, tot Sony in 2006 met de overname van Konica Minolta enorm ging ontwikkelen. Hierdoor staat Sony momenteel in de top drie van grootste cameraleveranciers ter wereld en is het momenteel misschien wel het meest innovatieve merk op het gebied van fotografie. Met de zeer gewilde en uitmuntend beoordeelde A1, A7 en A9-serie heeft het vele prijzen gewonnen. Sony is vooruitstrevend met de spiegelloze systeemcamera’s. Ook de APS-C camera’s zoals de A6500 zijn erg goed.

Waar je ook bent, met Sony heb je nauwkeurigheid, de stijl én het gebruiksgemak om elk moment perfect vast te leggen. Ontdek een wereld vol visuele expressie met een camera van Sony. Wees altijd up-to-date, profiteer van scherpe aanbiedingen en laat je inspireren door de producten van Sony. Ze noemen het niet voor niets “The Power of Imaging”.

Soorten Sony camera’s

Fotoccasion richt zich enkel op de spiegelloze systeemcamera’s van Sony zoals de A1, A7, A9, A5000 en A6000 series. Let wel op de mount/vatting van je Sony camera of lens.

Een full frame camera van Sony heeft een FE-vatting. APS-C camera’s van Sony hebben een E-vatting. FE-lenzen passen wel op E-camera’s, E lenzen niet op FE-camera’s.

Van spiegelreflexcamera’s tot professionele systeemcamera’s en eenvoudig te bedienen compact camera’s. Sony heeft een camera voor iedereen, van hobbyist tot professional.

Functionaliteiten en specificaties van de occasion Sony camera’s kun je gemakkelijk vergelijken op de website van Fotoccasion. Denk hierbij aan megapixels, sensor type maar ook het aantal foto’s dat de Sony camera per seconde kan maken.

Bestel je Sony camera bij Fotoccasion

Je Sony camera kun je snel en veilig bestellen bij Fotoccasion. Voor 15:00 uur besteld is dezelfde dag verzonden. Bij besteding vanaf €300 is de verzending gratis. Zo kun jij vaak de volgende dag al foto’s schieten met je nieuwe Sony camera!

Alle Sony camera’s zijn vooraf door Fotoccasion gecontroleerd, getest en indien nodig gereinigd. Hierdoor kun je zorgeloos de mooiste plaatjes schieten. Mocht er onverhoopt toch wat zijn, dan heb je 6 maanden garantie op de tweedehands Sony camera.

Verkoop je Sony camera aan Fotoccasion

Naast het verkopen van Sony camera’s, kun je ook jouw Sony camera aan Fotoccasion verkopen of inruilen! Verkopen kan zonder aankoopverplichting! Uiteraard verloopt de verkoop van je tweedehands apparatuur gemakkelijk, veilig en snel. Interesse? Biedt dan je Sony camera aan via de pagina inkoop en ontvang spoedig een vrijblijvend prijsvoorstel.

Interesse? Biedt dan je camera aan via de pagina inkoop en ontvang spoedig een vrijblijvend prijsvoorstel.