Betaalmethodes

Bij Fotoccasion heb je de mogelijkheid om op diverse manieren te betalen. Hieronder een overzicht van alle mogelijke betaalmethodes.

betalen,pin,ideal,contant,creditcard

Mollie

Bij Fotoccasion kunt u op diverse manieren, veilig, betalen. Om zowel uw veiligheid als de onze te waarborgen wordt bij online (creditcard)betalingen gebruik gemaakt van de betaaldiensten van Mollie. Mollie is een van de snelst groeiende betalingsverwerkers binnen Europa. 

betalen,pin,ideal,contant,creditcard

PINNEN

Wanneer u uw product komt afhalen in Geldrop, kunt u het verschuldigde bedrag betalen per PIN. Alle bankpassen worden geaccepteerd en u kunt eveneens draadloos met uw bankpas of mobiel betalen. Fotoccasion gebruikt voor Pinnen de diensten van Zettle, onderdeel van PayPal.

betalen,pin,ideal,contant,creditcard

iDEAL

iDEAL is de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Minstens 60% van de Nederlandse shoppers gebruikt het voor het betalen van hun online aankopen. Het is een betrouwbare en makkelijke online betaalmethode die veel vertrouwen geniet. Consumenten maken geld over vanaf hun eigen rekening, via het online bankproduct van hun eigen bank. Dit garandeert een succesvolle betaling. De bank van de klant garandeert verder de veiligheid van de transactie.

betalen,pin,ideal,contant,creditcard

Bancontact

Bancontact is een betaalschema, tot in 2016 bekend als Bancontact/Mister Cash, dat de Belgische marktleider is op het gebied van elektronische betalingen. Als betaalschema is het verantwoordelijk voor de controle, berekening en verwerking van elektronische betalingen. Deze betalingen kunnen gebeuren via debetkaarten.

betalen,pin,ideal,contant,creditcard

Bank overschrijving

Uiteraard is het mogelijk om het bedrag handmatig over te maken op de rekening van Fotoccasion. Hiervoor kunt u de volgende rekeninggegevens gebruiken: Tenaamstelling: Fotoccasion IBAN: NL21 RABO 0362 4555 03 BIC: RABONL2U Houdt u rekening met een verwerkingstijd van 1-2 werkdagen alvorens de betaling is bijgeschreven op de rekening van Fotoccasion.