Wij (ver) kopen camera’s en lenzen

Betaalmethoden.

Bij Fotoccasion kun je veilig en snel je bestelling betalen.
Je leest hier welke betaalmogelijkheden wij aanbieden.

Mollie

Bij Fotoccasion kunt u op diverse manieren, veilig, betalen. Om zowel uw veiligheid als de onze te waarborgen wordt bij online (creditcard)betalingen gebruik gemaakt van de betaaldiensten van Mollie. Mollie is een van de snelst groeiende betalingsverwerkers binnen Europa. 

PINNEN

Wanneer u uw product komt afhalen in Geldrop, kunt u het verschuldigde bedrag betalen per PIN. Alle bankpassen worden geaccepteerd en u kunt eveneens draadloos met uw bankpas of mobiel betalen. Fotoccasion gebruikt voor Pinnen de diensten van Zettle, onderdeel van PayPal.

iDEAL

iDEAL is de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Minstens 60% van de Nederlandse shoppers gebruikt het voor het betalen van hun online aankopen. Het is een betrouwbare en makkelijke online betaalmethode die veel vertrouwen geniet. Consumenten maken geld over vanaf hun eigen rekening, via het online bankproduct van hun eigen bank. Dit garandeert een succesvolle betaling. De bank van de klant garandeert verder de veiligheid van de transactie.

Bancontact

Bancontact is een betaalschema, tot in 2016 bekend als Bancontact/Mister Cash, dat de Belgische marktleider is op het gebied van elektronische betalingen. Als betaalschema is het verantwoordelijk voor de controle, berekening en verwerking van elektronische betalingen. Deze betalingen kunnen gebeuren via debetkaarten.

Bank overschrijving

Uiteraard is het mogelijk om het bedrag handmatig over te maken op de rekening van Fotoccasion. Hiervoor kunt u de volgende rekeninggegevens gebruiken: Tenaamstelling: Fotoccasion IBAN: NL21 RABO 0362 4555 03 BIC: RABONL2U Houdt u rekening met een verwerkingstijd van 1-2 werkdagen alvorens de betaling is bijgeschreven op de rekening van Fotoccasion.

Klarna betaal later of betaal in 3 termijnen

Je betaalt je bestelling na 30 dagen volledig of je kiest ervoor om Klarna het aankoopbedrag in 3 gelijke delen op te laten splitsen. Je betaalt dan bij de aankoop, na 30 dagen en na 60 dagen via automatische incasso. Eerder aflossen kan altijd.


PayPal

Met PayPal kun je zorgeloos shoppen. Als een online besteld artikel niet wordt bezorgd of niet aan de omschrijving voldoet, kun je gebruik maken van kopersbescherming.
Je kiest zelf of je betaalt met je creditcard of bankrekening.


Creditcard

Met een creditcard of kredietkaart shoppen consumenten online en betalen zij later. Bovendien zijn producten die online zijn gekocht met een creditcard minimaal 180 dagen verzekerd tegen schade, verlies en diefstal.

DE GARANTIES VAN FOTOCCASION

Snel contact via telefoon, WhatsApp
en E-mail.

Betaal veilig en snel
met Ideal, Paypal, Klarna of Bancontact.

Voor 15:00 uur
besteld, vandaag verzonden.

Snelle verzending
Gratis bij besteding vanaf €300, anders €8,60

DE GARANTIES VAN FOTOCCASION

Snel contact via telefoon, WhatsApp
en E-mail.

Betaal veilig en snel
met Ideal, Paypal, Klarna of Bancontact.

Voor 15:00 uur
besteld, vandaag verzonden.

Snelle verzending
Gratis bij besteding vanaf €300, anders €8,60

cam-img-ico

Je moet het product uploaden voordat je het formulier indient

Beperkte beschikbaarheid

In de periode van 22-02 t/m 01-03 is Fotoccasion verminderd bereikbaar.

Houdt er rekening mee dat er telefonisch geen contact mogelijk is en de reactietijd op WhatsApp en E-mail langer is dan u gewend bent.

Houdt rekening met een verwerkingstijd van 2 werkdagen voor bestellingen geplaatst in deze periode.

Excuses voor het eventuele ongemak en bedankt voor uw begrip.