Wij (ver) kopen camera’s en lenzen

Retourneren.

Lees hier alles over je wettelijke bedenktermijn en de wijze van retourneren.

RETOURNEREN

Je hebt het recht jouw online bestelling tot 14 dagen na ontvangst te annuleren zonder opgave van reden. Dit geldt enkel voor online bestelde en verzonden bestellingen. Heb je jouw bestelling afgehaald? Dan heb je tijdens het afhaalmoment de tijd en ruimte om het artikel te bekijken. 
Uiteraard heb je bij afgehaalde camera’s en lenzen garantie op een goede werking. Zie hiervoor de pagina retour- en garantiebeleid. 

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen de tijd om het product retour te sturen. Je krijgt het volledige aankoopbedrag gecrediteerd inclusief eventuele verzendkosten.

De kosten voor het retourneren naar Fotoccasion zijn voor jouw rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder. Je bent zelf verantwoordelijk voor de wijze van (verzekerde) verzending en het zorgvuldig verpakken van de artikelen. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Fotoccasion geretourneerd worden. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van je retour terugstorten mits het product in goede orde retour ontvangen is.

WAT MAG JE MET HET PRODUCT DOEN TIJDENS DE BEDENKTIJD?

Je moet het product kunnen beoordelen om na te gaan of je het wilt houden. Je mag de verpakking openmaken om het product te bekijken, mits je dit netjes doet.
Je mag het product niet daadwerkelijk gebruiken als je nog niet weet of je het product houdt. De verkoper mag een vergoeding vragen als na retourzending blijkt dat je iets met het product hebt gedaan dat niet nodig was om het te kunnen beoordelen. Eventuele waardevermindering wordt altijd aan je kenbaar gemaakt. Soms is het noodzakelijk om een camera te testen om te beoordelen of deze aan je wensen voldoet. Fotoccasion hanteert een maximum van 25 clicks om de camera te testen.

Nadat je via onderstaand formulier je retourmelding hebt ingediend, kun je jouw pakket verzenden naar:

Fotoccasion.nl
Adelaartlaan 192
5665CS Geldrop
Nederland

RETOURFORMULIER

DE GARANTIES VAN FOTOCCASION

Snel contact via telefoon, WhatsApp
en E-mail.

Betaal veilig en snel
met Ideal, Paypal, Klarna of Bancontact.

Voor 15:00 uur
besteld, vandaag verzonden.

Snelle verzending
Gratis bij besteding vanaf €300, anders €8,60

DE GARANTIES VAN FOTOCCASION

Snel contact via telefoon, WhatsApp
en E-mail.

Betaal veilig en snel
met Ideal, Paypal, Klarna of Bancontact.

Voor 15:00 uur
besteld, vandaag verzonden.

Snelle verzending
Gratis bij besteding vanaf €300, anders €8,60

cam-img-ico

Je moet het product uploaden voordat je het formulier indient

Beperkte beschikbaarheid

In de periode van 22-02 t/m 01-03 is Fotoccasion verminderd bereikbaar.

Houdt er rekening mee dat er telefonisch geen contact mogelijk is en de reactietijd op WhatsApp en E-mail langer is dan u gewend bent.

Houdt rekening met een verwerkingstijd van 2 werkdagen voor bestellingen geplaatst in deze periode.

Excuses voor het eventuele ongemak en bedankt voor uw begrip.