Resultaat 1–12 van de 13 resultaten wordt getoond

Sorteren op:
-7%Aanbevolen

Canon EF 100mm F2.8 L IS USM macro

Staat:

Wordt verkocht met de zonnekap, mountcap, lensdop en hoes. Dit product verkeert in nieuwstaat

Sold: 2
-7%Aanbevolen

Canon EF 100mm F2.8 L IS USM macro

Staat:

Wordt verkocht met de zonnekap, mountcap en lensdop. Dit product verkeert in nieuwstaat

Sold: 0

Canon EF 16-35mm F2.8 L USM II

Staat:

Wordt verkocht met de originele verpakking, zonnekap, mountcap, lensdop en zachte hoes. Dit product verkeert in nieuwstaat

Sold: 0

Canon EF 24-105mm F4 L IS USM

Staat:

Wordt verkocht met de zonnekap, mountcap en lensdop. Dit product verkeert in zeer goede staat

Sold: 1

Canon EF 24-70mm F/2.8 L USM II

Staat:

Wordt verkocht met de zonnekap, mountcap en lensdop Dit product verkeert in nieuwstaat

Sold: 3

Canon EF 25mm II Tussenring

Staat:

Met behulp van de Canon EF 25mm II Extension Tube kunt u de scherpstelafstand van Canon EF objectieven verkleinen. De extension tube wordt tussen de camerabody en het objectief bevestigd. Deze extension tube is ideaal voor macrofotografie zodat u dichter op het onderwerp kunt komen. Een tussenring zorgt ervoor dat er een grotere afstand ontstaat tussen de … Read More Canon EF 25mm II Tussenring

Sold: 0

Canon EF 300mm F4 L IS USM

Staat:

Wordt verkocht met de zonnekap, statiefgondel, mountcap, lensdop en hoes. Dit product verkeert in zeer goede staat

Sold: 0

Canon EF 75-300 mm F4-5.6 III

Staat:

Wordt verkocht met de lensdop en mountcap. Dit product verkeert in zeer goede staat

Sold: 0

Canon EF 85mm F/1.2 L II USM

Staat:

Wordt verkocht met de mountcap, lensdop en zachte hoes. Dit product verkeert in nieuwstaat.

Sold: 0

Canon EOS 250D met 18-55mm IS STM <1000 clicks

Staat:

Wordt verkocht met de nekband, mountcap, accu, oplader, lensdop. Dit product verkeert in nieuwstaat

Sold: 0

Sigma 10-20 mm F4.0- 5.6 EX DC HSM voor Canon

Staat:

De Sigma 10-20mm f/4.0-5.6 EX DC HSM is een supergroothoekzoomlens en daardoor ideaal voor landschaps- of architectuurfotografie. Of er nu weinig ruimte in het gebouw is, je weidse landschappen wil fotograferen of juist grote gebouwen: met dit objectief kun je veel kanten op. De extreme beeldhoek geeft je creatieve vrijheid. Zowel SLD-glas als asferische lenselementen worden … Read More Sigma 10-20 mm F4.0- 5.6 EX DC HSM voor Canon

Sold: 0

Sigma 10mm F2.8 EX DC Fisheye Canon

Staat:

De Sigma 10mm F2.8 EX DC HSM Fisheye voor Canon produceert prachtige beelden met overdreven perspectief en vervormingen. De minimale scherpstelafstand van 13,5cm en de maximum vergroting van 1:3.3 maken het mogelijk om een onderwerp op slechts 1,8cm afstand van de voorkant van het lenselement te fotograferen. Dit maakt close-up fotografie mogelijk.

Sold: 0
  • 1
  • 2

Canon objectieven
Ben je op zoek naar een tweedehands Canon objectief?

Fotoccasion heeft een snel wisselend maar breed assortiment camera’s en lenzen van Canon tegen zéér scherpe prijzen! Of je nu op zoek bent naar een Canon groothoeklens, zoomlens, telelens of een mooie primelens… je vindt hem bij Fotoccasion.nl!
Canon in een notendop
De oorsprong van Canon gaat terug tot de oprichting van het Precision Optical Instruments Laboratory in Japan in 1933. Inmiddels is Canon het grootste en meest bekende cameramerk ter wereld. Het staat voor kwaliteit en zekerheid en is wereldwijd een toonaangevende innovator en leverancier van beeldoplossingen voor consumenten, bedrijven en professionals. De nadruk op technologie maakt deel uit van het bedrijfs-DNA en Canon zet zich in om mensen een nieuwe voorstelling te geven van wat mogelijk is met beeldverwerking. Naast camera’s en lenzen fabriceert Canon ook (foto)printers en flitsers.
Soorten Canon lenzen
Om de juiste Canon lens voor jouw Canon camera te vinden, is het belangrijk dat je weet welke lensvatting je nodig hebt. Een full frame camera van Canon heeft een EF-vatting. APS-C camera’s van Canon hebben een EF-S-vatting en voor systeemcamera’s heeft Canon een RF-vatting ontwikkeld.

Canon gebruikt verder verschillende afkortingen op haar lenzen. Deze afkortingen zijn soms lastig te begrijpen, vandaar dat we ze graag aan je uitleggen:

EF: Deze lens is geschikt voor zowel Full Frame als APS-C camera’s met

EF(-S) vatting: EF-S Deze lens is enkel geschikt voor APS-C camera’s van Canon.

RF: Deze lens is enkel geschikt voor spiegelloze systeemcamera’s van Canon.

DO: Diffractive Optics glas heeft groeven die de richting van het licht wijzigen en de lens lichtsterker maken.

DS: Defocus Smoothing coating maakt de bokeh nog mooier en vloeiender.

(Super)ED/UD: Extra en Ultra Low Dispersion glas vermindert chromatische aberratie

IF: Canon Inner Focus lenzen hebben een interne focus. De lens wordt niet langer of korter bij het focussen.

II/III/IV: Romeinse cijfers die de versie van de lens aangeven.

IS: Image Stabilizer is de beeldstabilisatie van Canon. Dit systeem compenseert trillingen waardoor je probleemloos uit de hand kunt fotograferen.

L: De L van Luxe. De L-lenzen zijn geoptimaliseerd om te presteren in extreme (weers)omstandigheden.

Nano USM: Een combinatie van de Canon USM en STM scherpstelmotoren voor stille scherpstelling.

STM: Stepper Motor, een zeer stille scherpstelmotor van Canon. Ook zeer geschikt voor filmen.

TS-E: Tilt Shift Electro is de benaming voor Tilt Shift lenzen. Hiermee maak je kantel- en hoekbewegingen waardoor het beeld wordt verschoven om het juiste perspectief te krijgen.

USM: Ultra Sonic Motor zorgt ervoor dat lenzen zo snel en geruisloos mogelijk automatisch scherpstellen. Hiervoor worden ultrasone geluidsgolven gebruikt.

Functionaliteiten en specificaties van de occasion Canon lenzen kun je gemakkelijk vergelijken op de website van Fotoccasion. Denk hierbij aan beeldstabilisatie, autofocus, brandpuntafstanden en dergelijke!
Bestel je Canon objectief bij Fotoccasion
Je Canon lens kun je snel en veilig bestellen bij Fotoccasion. Voor 15:00 uur besteld is dezelfde dag verzonden. Bij besteding vanaf €300 is de verzending gratis. Zo kun jij vaak de volgende dag al foto’s schieten met je nieuwe Canon lens!

Alle Canon lenzen zijn vooraf door Fotoccasion gecontroleerd, getest en indien nodig gereinigd. Hierdoor kun je zorgeloos de mooiste plaatjes schieten. Mocht er onverhoopt toch wat zijn, dan heb je 6 maanden garantie op de tweedehands Canon lens.
Verkoop je Canon camera aan Fotoccasion
Naast het verkopen van Canon objectieven, kun je ook jouw Canon objectief aan Fotoccasion verkopen of inruilen! Verkopen kan zonder aankoopverplichting! Uiteraard verloopt de verkoop van je tweedehands apparatuur gemakkelijk, veilig en snel. Interesse? Biedt dan je Canon lens aan via de pagina inkoop en ontvang spoedig een vrijblijvend prijsvoorstel.