Toont alle 4 resultaten

Sorteren op:

Canon 5D Mark III met 67.747 clicks

Staat:

Wordt verkocht met de originele verpakking, boekjes, netsnoer, oplader en nekband. Dit product verkeert in zeer goede staat

Sold: 0

Canon EOS 250D met 18-55mm IS STM <1000 clicks

Staat:

Wordt verkocht met de nekband, mountcap, accu, oplader, lensdop. Dit product verkeert in nieuwstaat

Sold: 0

Canon EOS 7D Mark II met 53910 clicks

Staat:

Wordt verkocht met de originele verpakking, mountcap, boekjes, accu, nekband en oplader. Dit product verkeert in zeer goede staat

Sold: 0

Meike Battery Pack Canon EOS 60D

Staat:

Deze Batterijhouder is speciaal ontworpen voor de EOS 60D. Deze handgreep zorgt voor een solide en comfortabele grip. Er zijn diverse redenen te bedenken voor de aanschaf van een batterygrip voor uw camera. Het komt geregeld voor dat een camera nét iets te klein is voor het formaat handen van de fotograaf. Europese handen zijn … Read More Meike Battery Pack Canon EOS 60D

Sold: 0

Canon camera’s
Ben je op zoek naar een tweedehands Canon camera of lens?
Fotoccasion heeft een snel wisselend maar breed assortiment camera’s en lenzen van Canon tegen zéér scherpe prijzen! Of je nu op zoek bent naar een Canon instapmodel camera of juist een professionele spiegelreflexcamera, systeemcamera of objectief… je vindt hem bij Fotoccasion.nl!
Canon in een notendop
De oorsprong van Canon gaat terug tot de oprichting van het Precision Optical Instruments Laboratory in Japan in 1933. Inmiddels is Canon het grootste en meest bekende cameramerk ter wereld. Het staat voor kwaliteit en zekerheid en is wereldwijd een toonaangevende innovator en leverancier van beeldoplossingen voor consumenten, bedrijven en professionals. De nadruk op technologie maakt deel uit van het bedrijfs-DNA en Canon zet zich in om mensen een nieuwe voorstelling te geven van wat mogelijk is met beeldverwerking. Naast camera’s en lenzen fabriceert Canon ook (foto)printers en flitsers. De camera’s van Canon bieden ongekende creatieve mogelijkheden voor elke fotograaf!
Soorten Canon camera’s
Fotoccasion richt zich op de occasion spiegelreflex (DSLR) en spiegelloze systeemcamera’s van Canon zoals de EOS en R-Serie. Let wel op de mount/vatting van je Canon camera of lens.

Een full frame camera van Canon heeft een EF-vatting. APS-C camera’s van Canon hebben een EF-S-vatting en voor systeemcamera’s heeft Canon een RF-vatting ontwikkeld.

Van spiegelreflexcamera’s tot professionele systeemcamera’s en eenvoudig te bedienen compact camera’s. Canon heeft een camera voor iedereen, van hobbyist tot professional.

Functionaliteiten en specificaties van de occasion Canon camera’s kun je gemakkelijk vergelijken op de website van Fotoccasion. Denk hierbij aan megapixels, sensor type maar ook het aantal foto’s dat de Canon camera per seconde kan maken.
Bestel je Canon camera bij Fotoccasion
Je Canon camera kun je snel en veilig bestellen bij Fotoccasion. Voor 15:00 uur besteld is dezelfde dag verzonden. Bij besteding vanaf €300 is de verzending gratis. Zo kun jij vaak de volgende dag al foto’s schieten met je nieuwe Canon camera!

Alle Canon camera’s zijn vooraf door Fotoccasion gecontroleerd, getest en indien nodig gereinigd. Hierdoor kun je zorgeloos de mooiste plaatjes schieten. Mocht er onverhoopt toch wat zijn, dan heb je 6 maanden garantie op de tweedehands Canon camera.
Verkoop je Canon camera aan Fotoccasion
Naast het verkopen van Canon camera’s, kun je ook jouw Canon camera aan Fotoccasion verkopen of inruilen! Verkopen kan zonder aankoopverplichting! Uiteraard verloopt de

verkoop van je tweedehands apparatuur gemakkelijk, veilig en snel. Interesse? Biedt dan je Canon camera aan via de pagina inkoop en ontvang spoedig een vrijblijvend prijsvoorstel.