Toont alle 3 resultaten

Sorteren op:
-13%

Nikon D3 professionele DSLR 60k clicks

Staat:

De D3, Nikon’s allereerste FX-formaat camera, levert zelfs onder extreme omstandigheden de hoogste kwaliteit. De D3 is uitgerust met een zeer gevoelige 12,1-megapixel CMOS-sensor met een uitbreidbaar ISO-bereik van 200 tot 6400. En dankzij de speciale sluiter van Kevlar en koolstofvezel en het EXPEED-beeldverwerkingssysteem, kunnen opnamen worden gemaakt met een verbluffende snelheid van 9 bps … Read More Nikon D3 professionele DSLR 60k clicks

Sold: 0

Nikon D300S met MB-D10 batterygrip

Staat:

Wordt verkocht met de mountcap, batterygrip, accu, nekband, oplader en USB-kabel. Dit product verkeert in zeer goede staat

Sold: 0
-11%

Nikon D3100

Staat:

Wordt verkocht met zonnekap, mountcap, accu, nekband en oplader. Camera verkeert in goede staat.

Sold: 0

Nikon camera’s
Ben je op zoek naar een tweedehands Nikon camera of lens?

Fotoccasion heeft een snel wisselend maar breed assortiment camera’s en lenzen van Nikon tegen zéér scherpe prijzen! Of je nu op zoek bent naar een Nikon instapmodel camera of juist een professionele spiegelreflexcamera, systeemcamera of objectief… je vindt hem bij Fotoccasion.nl!
Nikon in een notendop
Nikon is een van de grootste bekendste producenten van fotoapparatuur. Nikon streeft naar hoge kwaliteit, innovatie en goede prestaties voor al haar producten. De innovatieve optiektechnologie, van consumentencamera’s tot professionele camera’s en van objectieven tot systeemaccessoires, is het resultaat van meer dan 100 jaar ervaring. Nikon zet zich in voor een toonaangevende beeldverwerkingscultuur en stelt enkele van de beste creatieve kunstenaars ter wereld in staat hun creatieve mogelijkheden te ontplooien door middel van het vertellen van visuele verhalen. Met de bekroonde apparatuur van Nikon kunnen fotografen en videografen hun creatieve visie op het hoogste niveau realiseren.
Soorten Nikon camera’s
Fotoccasion richt zich op de occasion spiegelreflex (DSLR) en spiegelloze systeemcamera’s van Nikon zoals de D en Z-Serie. Let wel op de mount/vatting van je Nikon camera of lens.

Een full frame camera van Nikon heeft een FX-vatting. APS-C camera’s van Nikon hebben een DX-vatting en voor systeemcamera’s heeft Nikon een Z-vatting ontwikkeld.

Van spiegelreflexcamera’s tot professionele systeemcamera’s en eenvoudig te bedienen compact camera’s. Nikon heeft een camera voor iedereen, van hobbyist tot professional.

Functionaliteiten en specificaties van de occasion Nikon camera’s kun je gemakkelijk vergelijken op de website van Fotoccasion. Denk hierbij aan megapixels, sensor type maar ook het aantal foto’s dat de Nikon camera per seconde kan maken.
Bestel je Nikon camera bij Fotoccasion
Je Nikon camera kun je snel en veilig bestellen bij Fotoccasion. Voor 15:00 uur besteld is dezelfde dag verzonden. Bij besteding vanaf €300 is de verzending gratis. Zo kun jij vaak de volgende dag al foto’s schieten met je nieuwe Nikon camera!

Alle Nikon camera’s zijn vooraf door Fotoccasion gecontroleerd, getest en indien nodig gereinigd. Hierdoor kun je zorgeloos de mooiste plaatjes schieten. Mocht er onverhoopt toch wat zijn, dan heb je 6 maanden garantie op de tweedehands Nikon camera.
Verkoop je Nikon camera aan Fotoccasion
Naast het verkopen van Nikon camera’s, kun je ook jouw Nikon camera aan Fotoccasion verkopen of inruilen! Verkopen kan zonder aankoopverplichting! Uiteraard verloopt de

verkoop van je tweedehands apparatuur gemakkelijk, veilig en snel. Interesse? Biedt dan je Nikon camera aan via de pagina inkoop en ontvang spoedig een vrijblijvend prijsvoorstel