Toont alle 3 resultaten

Sorteren op:
Aanbevolen

Sony A7 III ILCE-7M3 met 3104 clicks

Staat:

Wordt verkocht met de oplader, mountcap, netsnoer en accu. Dit product verkeert in zeer goede staat

Sold: 3

Sony A7RII met 10791 clicks

Staat:

Wordt verkocht met de oplader, accu en nekband. Dit product is zeer goede staat

Sold: 0

Sony A7RII systeemcamera met 31676 clicks Ilce-7RM2

Staat:

Wordt verkocht met de originele verpakking, boekjes, mountcap, oplader en kabelbeschermer. Dit product verkeert in zeer goede staat

Sold: 0

Sony objectieven
Ben je op zoek naar een tweedehands Sony camera of lens? Fotoccasion heeft een snel wisselend maar breed assortiment camera’s en lenzen van Sony tegen zéér scherpe prijzen!
Of je nu op zoek bent naar een Sony instapmodel camera of juist een professionele systeemcamera of objectief, je vindt hem bij Fotoccasion.nl!

Sony in een notendop
Het Japanse bedrijf Sony is een zeer bekend merk. Naast camera’s produceren ze andere elektronica zoals tablets, smartwatches en telefoons. Op de cameramarkt was Sony niet zo bekend tot zij in 2006 met de overname van Konica Minolta enorm ging ontwikkelen. Hierdoor staat Sony momenteel in de top drie van grootste cameraleveranciers ter wereld en is het momenteel misschien wel het meest innovatieve merk op het gebied van fotografie.

Met de zeer gewilde en uitmuntend beoordeelde A1, A7 en A9-serie heeft het vele prijzen gewonnen. Sony is vooruitstrevend met de spiegelloze systeemcamera’s. Ook de APS-C camera’s zoals de A6500 zijn erg goed.

Waar je ook bent, met Sony heb je nauwkeurigheid, de stijl én het gebruiksgemak om elk moment perfect vast te leggen. Ontdek een wereld vol visuele expressie met een camera van Sony. Wees altijd up-to-date, profiteer van scherpe aanbiedingen en laat je inspireren door de producten van Sony. Ze noemen het niet voor niets “The Power of Imaging”.

Soorten Sony camera’s
Fotoccasion richt zich zowel op de Full Frame spiegelloze systeemcamera’s van Sony zoals de Sony A1 (ilce-1), Sony A9 (Ilce-9), Sony A9 II (Ilce-9M2), Sony A7r III (ilce-7RM3), Sony A7r IV (ilce-7RM4), Sony A7s III (Ilce-7SM3), Sony A7 III (Ilce-7M3), Sony A7 IV (Ice-7M4), als op de crop-sensor APS-C camera’s zoals A6300, A6400, A6500 en A6600

Vattingen / Mount
Een full frame camera van Sony heeft een FE-vatting. APS-C camera’s van Sony hebben een E-vatting. FE-lenzen passen wel op E-camera’s, E lenzen niet op FE-camera’s.

Vergelijke functionaliteiten
Functionaliteiten en specificaties van de occasion Sony camera’s kun je gemakkelijk vergelijken op de website van Fotoccasion. Denk hierbij aan megapixels, sensor type maar ook het aantal foto’s dat de Sony camera per seconde kan maken.

Bestel je Sony camera bij Fotoccasion
Je Sony camera kun je snel en veilig bestellen bij Fotoccasion. Voor 15:00 uur besteld is dezelfde dag verzonden. Bij besteding vanaf €300 is de verzending gratis. Zo kun jij vaak de volgende dag al foto’s schieten met je nieuwe Sony camera!

Alle Sony camera’s zijn vooraf door Fotoccasion gecontroleerd, getest en indien nodig gereinigd. Hierdoor kun je zorgeloos de mooiste plaatjes schieten. Mocht er onverhoopt toch wat zijn, dan heb je 6 maanden garantie op de tweedehands Sony camera.

Verkoop je Sony camera aan Fotoccasion
Naast het verkopen van Sony camera’s, kun je ook jouw Sony camera aan Fotoccasion verkopen of inruilen! Verkopen kan zonder aankoopverplichting! Uiteraard verloopt de verkoop van je tweedehands apparatuur gemakkelijk, veilig en snel.

Interesse? Biedt dan je Sony camera aan via de pagina inkoop en ontvang spoedig een vrijblijvend prijsvoorstel.